Skip to main content

Bli en del av något större

Ett nätverk av och för mätningstekniker

Vill du vara med och skapa Sveriges största nätverk av och för mätningstekniker? Vi är alltid på jakt efter fler drivna mätningstekniker och mätningsföretag som vill bli en del av Geocon. Tillsammans kan vi erbjuda mättjänster med stark lokal förankring och en gemensam global styrka som kan möta de flesta förfrågningar.

Vi utför mättekniska tjänster inom traditionell geodesi och modern mätteknik, främst inom områdena infrastruktur och samhällsbyggande. För oss är balansen mellan ett starkt kundfokus och att alltid prioritera våra mätningstekniker viktig.

Vi söker duktiga mätningstekniker som vill ingå i ett nätverk där vårt gemensamma engagemang skapar en trygg och spännande resa framåt. Du som vill bli en del av Geocon får gärna vara egenföretagare, anställd och sugen på att starta något nytt eller så skräddarsyr vi en lösning som passar dina önskemål. På Geocon blir du del av ett större sammanhang där det finns möjlighet att växa.

Som en del av Geocon får du massor av nya kollegor samtidigt som du driver ditt företag. Du får möjlighet att ta del av våra gemensamma resurser, såsom avtal, varumärke och nätverk. Du blir en konkurrenskraftig aktör samtidigt som du har möjlighet att bygga upp ett framgångsrikt företag.